Notifications
Clear all

+2349135579587 SÅDAN BLIVER MAN MED ILLUMINATI I DANMARK


robertwood
(@robertwood)
New Member
Registrado: 4 meses antes
Publicaciones: 2
Topic starter  

Hvordan slutter man sig til ILLUMINATI og bliver rig? Det er spørgsmålet stillet af mange mennesker i verden. De ønsker at være medlemmer af den mest magtfulde magtkilde i verden. Derfor er det ikke en overraskelse, at der er folk, der bliver ved med at råbe i internetforaerne: "Jeg vil være med i ILLUMINATI". Ved disse mennesker, hvem der er ILLUMINATI, og hvad de kan bede om fra folk, der ønsker at vide sandheden om, hvordan man bliver ILLUMINATI. Ikke desto mindre har hemmelige selskaber intentioner om at rekruttere nye medlemmer til deres rækker. Derfor har de et ønske om at fylde deres hære af tilhængere med et nyt blod.

Illuminati er et hemmeligt selskab, der følger ideerne om en fuldstændig frihed for personligheden. Derfor har de ideer om, at de står over Gud og endda tilbeder Satan som en opposition til Gud. Det betyder, at folk, der spørger, hvordan man slutter sig til ILLUMINATI og bliver berømt, skal forstå, at de ved at tilslutte sig dette hemmelige samfund også afviser Gud. Alligevel har ILLUMINATI-kulten ideen om total kontrol over verden, og de ønsker at vise folk, at det er rigtigt at få alt, hvad du ønsker. Det betyder, at kristendommens moral intet betyder for tilbederne af den hemmelige ILLUMINATI-kult. Hvorfor har du brug for at vide, hvordan du tilslutter dig ILLUMINATI? Der er visse fordele ved at blive medlem af ILLUMINATI: - Du bliver rig. Det betyder enormt rig. Din familie og venner vil misunde din rigdom. Det er den bedste idé, hvorfor folk har et ønske om at vide, hvordan man tilslutter sig ILLUMINATI-kulten. - Berømmelse. Så du Rihanna, Jay-Z, 50 cents, Beyoncé og andre ILLUMINATI-medlemmer på scenen? Har du et spørgsmål til dig selv: "Hvorfor vil jeg være med i ILLUMINATI?" - Strøm! Det er den tredje mest populære grund til, at folk beder om at blive ILLUMINATI-medlemmer. Hvem ønsker ikke at have et vi

Omkostninger fra vores partnere – for eksempel gebyrer involveret i fremstilling af ringen, trykning af testamentet eller sikkerhed for deltagere på Illuminios – er eneansvaret for dem, der anmoder om dem. ILLUMINATI er ikke en velgørenhedsorganisation og subsidierer ikke nogen persons omkostninger for at forbedre deres liv. Produktionen af ​​enhver genstand, der bærer vores navn, varetages udelukkende af vores partnere og konsulenter.

For klarhedens skyld bliver borgerne mindet om, at der ikke er nogen skade på en persons stilling hos ILLUMINATI, hvis de ikke studerer Testamentet eller viser deres loyalitet offentligt. Disse beslutninger er udelukkende deres egne. Der er omkostninger, køb, der kræves for loyalitet over for ILLUMINATI.

Du skal være klar til at have råd til dine initieringskrav, der er nødvendige for din initiering relateret til vores organisation.
Der er mange profitsøgende, der misbrugte broderskabets navn til at vildlede dem, der ønsker at følge lyset, deres aktiviteter er uautoriserede og forfalskede. Medlemskab kan under ingen omstændigheder sælges, handles eller overføres. At slutte sig til os er ikke en let opgave.

Disse politikker er på plads for at beskytte vores ansøgere. Når man sætter spørgsmålstegn ved legitimiteten af ​​enhver, der hævder at repræsentere vores organisation, kan den sande ILLUMINATI let adskilles: penge betyder intet for dem, der styrer verden.

Bemærk, at denne e-mail kun er til dem, der ønsker at deltage:
med denne e-mail kan du deltage fra enhver del af verden

E-mail: ROBERTWOODVARDY@GMAIL.COM

WhatsApp: +2349135579587


Cita
Share:
error: Content is protected !!